Samenwerking

In het pand is Hilverzorg, locatie Lopes Dias, gevestigd. Middels een samenwerkingsverband met deze zorgaanbieder, verzorgen wij al vanaf 2013 met veel plezier en enthousiasme de fysiotherapeutische zorg voor deze cliënten. Door deze samenwerking overleggen wij regelmatig met interne en externe disciplines. Hierdoor staat de cliënt centraal in deze multidisciplinaire aanpak. Enkele van deze disciplines zijn onder andere:

Expert op het gebied van volledige ontzorging. Dit biedt ons de mogelijkheid om snel en makkelijk een voor u noodzakelijk loophulpmiddel (bv. rollator, wandelstok of vierpoot) aan te schaffen. Bestelt u via ons dan krijgt u van Fullmobility 10% korting op de aanschafsprijs. Vraag naar de voorwaarden.

Afspraak formulier
Contact formulier
Intake plannen

Beginnen met FysioFitness?

Voorafgaand aan de Fysiofitness krijgt u een intake. Deze bestaat uit een gesprek waarin de fysiotherapeut de doelstellingen van de Fysiofitness bespreekt. Ook wordt er geïnventariseerd hoe uw gezondheidstoestand is en of u beperkingen ervaart bij bepaalde bewegingen of activiteiten. Gaat u na een therapie over tot Fysiofitness dan is een intake niet noodzakelijk.

Intake plannen